Szkolenie psów Warszawa - DOG Line
CO NOWEGO?
Zapisz się do newslettera

Podaj adres email:

Spotkania grupowe
Rally-o
Obi
Ratownictwo i tropienie
DogWay'e
Sztuczki
Treibball
Inne wydarzenia
Kliknij TUTAJ jeśli nie chcesz już otrzymywać informacji.
Zapoznałem się i akceptuję POLITYKĘ PRYWATNOŚCI

SZKOLENIE PSÓW w WARSZAWIE. SKUTECZNE!

SZKOLIMY TAKŻE PSY NIESŁYSZĄCE ORAZ NIEWIDOME

Polityka prywatności

Niniejsza strona internetowa dogline.pl ma charakter wyłącznie informacyjny. Informacje zawarte w niniejszej witrynie nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty handlowej, w tym w rozumieniu art. 66 § 1 Kodeksu cywilnego.

Jak wszystkie strony w internecie, używamy CIASTECZEK, które są wykorzystywane do celów statystyczno-analitycznych, ale jeśli sobie tego nie życzysz, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki :

Klient – każdy uczestnik zajęć, spotkań, konsultacji, szkoleń i innych wydarzeń organizowanych przez Wykonawcę.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

Domena dogline.pl jest zabezpieczona certyfikatem szyfrowania danych SSL.

Administratorem danych osobowych zawartych w umowie Wykonawca, to jest Agnieszka Żabińska, adres e-mail: dogline.szkoleniepsowwarszawa@gmail.com

Klient wyraża zgodę na jednorazowe przetworzenie danych osobowych w postaci numeru telefonu i/lub adresu e-mail lub innego komunikatora oraz adresu w celu umożliwienia spotkania zapoznawczego oraz pierwszego spotkania szkoleniowego, poprzez ich podanie w formie SMS, e-mail lub wiadomości PW.

Klient wyraża zgodę na przetwarzanie danych zawartych w umowie do celów potrzebnych do jej realizacji w okresie jej trwania oraz ich przechowywania w celu przedłożenia na wezwanie uprawnionych urzędów przez okres wymagany stosownymi przepisami, to jest w obecnym stanie prawnym przez lat 10, z uwzględnieniem możliwych zmian prawa. Podanie danych przez Klienta jest dobrowolne, ale niezbędne w celu realizacji umowy i jest warunkiem jej zawarcia.

Zamawiający wyraża zgodę na nieodpłatne wykorzystanie i publikacje wizerunku na stronie internetowej dogline.pl oraz na fanpagu portalu społecznościowego Facebook ”DOG Line – szkolenie, pomoc behawioralna, hotel” dokumentujących udział psa w zajęciach oraz jego postępy, także w celach promocyjnych.

Klient wyraża zgodę na przetwarzanie swojego adresu e-mail poprzez system newslettera umieszczony na stronie poprzez jego samodzielne wpisanie w wyznaczonym miejscu oraz zaakceptowanie polityki prywatności Wykonawcy. Skorzystanie z systemu newslettera przez Klienta jest dobrowolne i nie jest niezbędne do realizacji umowy, ale znacznie ją ułatwia.

Podane dane Klienta będą przetwarzane w celu, kontaktu między stronami umowy: ustalenia miejsca i terminu spotkań, przekazania informacji o odwołanych spotkaniach, udzielenia rad i wskazówek wynikających z realizacji treści umowy, informacji o wydarzeniach, promocjach i ofertach Wykonawcy, przesłania życzeń okolicznościowych.

Na stronie dogline.pl dostępny jest system opinii, wymagający podania imienia, nazwiska oraz adresu e-mail, w celu zweryfikowania Klienta. W przypadku pozostawienia wpisu przez osobę nie będącą Klientem wpis jest moderowany. Skorzystanie z systemu opinii jest dobrowolne i nie ma wpływu na realizację umowy.

Podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a, b oraz c i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Dane Klienta nie będą udostępniane innym podmiotom, z wyłączeniem uprawnionych urzędów i instytucji.

Klientowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. O chęci powyższego należy poinformować pisemnie pod adresem mailowym: dogline.szkoleniepsowwarszawa@gmail.com

Klient ma prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna, że przetwarzanie dotyczących go danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.





Szkolenie psów Warszawa - DOG Line

Szkolenie Twojego psa


ZADZWOŃ, umów się! WARTO!

Zajęcia dostosowane do Twoich potrzeb i możliwości :)

533 -635-769




NASI PARTNERZY


© DOG Line - Szkolenie psów Warszawa Wszelkie prawa zastrzeżone!



Niniejsza strona internetowa ma charakter wyłącznie informacyjny. Informacje zawarte w niniejszej witrynie nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty handlowej, w tym w rozumieniu art. 66 § 1 Kodeksu cywilnego.



POLITYKA PRYWATNOŚCI

KONTAKT
Aga Żabińska
Warszawa
+48 533 635 769
dogline@dogline.pl